Påmelding til audition

Pihlmann Films skal lage ny kortfilm vinteren 2018. Vi ser etter gutter fra 10 - 15 år som kan fylle rollene i filmen. Innspillingen av HOCKEY vil foregå i Drammen og opptakene vil strekke seg over én til to dager.

Vi ser etter alle typer, om du er liten og tykk, lang og spe, uflid eller vakker, med mange fregner, med eller uten kviser. Vi ønsker å se talentet bak fasaden. Så uansett hvordan du måtte se ut ønsker vi å se nettopp deg. Om du kan gå på skøyter er det en fordel, men ikke påkrevd.

For deg som er interessert i å stille til audition for en rolle kan du fylle ut påmeldingskjema sammen med en liten video som du sender til oss. Din audition presentasjon vil kun benyttes for casting og er ment å gi et bilde av hvordan du ser og høres ut. På bakgrunn av dette vil vi kunne gjøre en utvelgelse av de som vi ønsker å se videre.

For å lage en audition presentasjon trenger du et videokamera eller mobil, og et egnet sted for opptak. Resultatet laster du opp på Vimeo, YouTube el. og sender linken til oss. NB! Husk å gjøre videoen tilgjengelig for oss med et passord. I tillegg trenger du å legge ved et portrettbilde og et bilde i helfigur (.jpg format).

STEG FOR STEG

For å gjøre din presentasjon så bra som mulig bør du gjøre noen enkle forberedelser før du går i gang.

 • Først og fremst må du finne et rom hvor du kan arbeide uforstyrret. Sørg for at vinduer og dører er lukket slik at alle lydkilder blir så dempet som mulig. Skru av all musikk.
 • For at vi skal se deg klart og tydelig er det viktig at rommet har god belysning.
 • Unngå hvite klesplagg. Det er også en fordel om bakgrunnen din ikke er helt hvit.
 • Plasser kamera støtt og slik at vi ser deg i et utsnitt minimum fra midjen og opp.
 • Sørg for litt avstand fra veggen og henvend deg mot kamera.
 • Begynn presentasjonen med å fortelle hvem du er, alderen din og en kort presentasjon av dine interesser og ferdigheter. Husk å være deg selv!
 • Deretter vil vi at du skal gjøre to øvelser:
 • 1. Improviser en samtale med din beste venn. Du pleier alltid å være med hans familie på vinterferie. Denne gangen har han valgt en annen, uten å si noe til deg. Dette er tungt for deg og du vil vite hvorfor.
  2. Vi ønsker å se deg, i ro, tenke på en episode i livet som for deg opplevdes som svært vond.
 • Gjør så mange opptak du vil men vi vil kun ha dine to beste tagninger.
 • Når resultatet er ferdig, laster du opp klippet til Vimeo, YouTube el. og legger ved denne linken i påmeldingsskjemaet.

Er du den rette for en av rollene vil vi kontakte deg for en prøvefilming i løpet av januar.

Frist for påmelding er 12. januar 2018.

Lykke til!